Dansk Natursten

Om Dansk Natursten

Solid erfaring, know how og totalløsninger

Hos Dansk Natursten A/S har vi gennem de sidste 15 år skabt solid erfaring og know how, som leverandør til store dele af byggeindustrien. Vores kerneområder er granit til beton- og asfalt industrien, jernbaneskærver til jernbaner samt  kystsikringssten til sikring af vores danske kyster.

Vi har specialiseret os i totalløsninger som leverandør, så du som kunde hverken skal tænke på import, logistik eller leveringssikkerhed. Derfor får du som kunde mere end et produkt, når du vælger os. Du får solid og kvalificeret rådgivning og sikre løsninger, hver gang!

Kunden i fokus

For os er det vigtigt at alle vores kunder får deres behov opfyldt. Derfor har vi også et bredt projektportfolie: Fra den lokale kirke i Hanstholm, Isbjerget i Århus og til store konstruktionsprojekter, som storebæltsbroen.

Ingen opgaver er for store eller små til os!

Vi har gjort det nemt at nå dig, lige meget hvor i Danmark du er. Vi har 12 lagerpladser, hvor de alle er placeret direkte eller tæt på kaj, og vi har altid mulighed for at anløbe pladserne med skib.

For os er det vigtigt at din oplevelse bliver så gnidningsfri som muligt, så du trygt kan overlade opgaverne til os.

Nu med ny kraft og mere kapacitet

Fra 2016 er vi blevet en del af DC Resources, som for dig betyder, at vi nu har endnu mere kapacitet at trække på, mere viden og masser af ekspertise.

DC Resources har hovedfokus på Nordeuropa og Baltikum, hvor vi vil fortsætte med at designe totalløsninger til alle vores nuværende og fremtidige kunders behov.

I Danmark består vi af Dansk Natursten A/S og Thyborøn NordsøRal A/S.